Sajt

Harmincegy országban szeretik

Hajdú sajt karrieroldal

Szívesen dolgoznál az ország egyik vezető sajtgyártójánál?

Legyél a Kőröstej Csoport munkatársa!

Kik vagyunk?

Az 1989-ben alapított Kőröstej Csoport mára Magyarország egyik legnagyobb sajtgyártója és élelmiszer-exportőre. Egyedülálló technológiával és világszínvonalú berendezésekkel felszerelt gyáraiban kiváló minőségű sajtok készülnek, melyeket 5 kontinens több mint 40 országába exportál Hajdú, Buda, Róna és más, számos országban keresett márkanevek alatt.

A cégcsoport fő profilja a kashkaval, grill sajt, parenyica, halloum, labneh, trappista és krémfehér sajtok, friss termékek gyártása, valamint belföldi és export értékesítése. Termékeink a hazai piacon kívül a Közel-Kelet és az Európai Unió szinte valamennyi országában népszerűek, számos nemzetközi sikerrel büszkélkedhetnek. A sajtkészítők számára meghirdetett ausztriai sajtolimpiáról, melyen a minőségi sajtok legjobbjait díjazzák, arany- és ezüstéremmel tértek haza. 

A cégcsoport közel 1000 főt foglalkoztat az ország több településén (Barcs, Kacsóta, Kőröstetétlen, Hajdúböszörmény, Budapest). Sikereink egyik záloga a magasan képzett, megbecsült szakembergárda, akik innovatív ötleteikkel és tapasztalataikkal biztosítják a vállalat folyamatos fejlődését, eredményességét. Legyél te is sikeres csapattagunk!

Aktuális állásajánlatainkat a pozíció linkjére kattintva olvashatod:

Hajdúböszörmény:
Tejtermékgyártó
Csomagoló
Tejipari gépkezelő
Raktárkezelő
Műszakvezető
Targoncavezető

Kőröstetétlen:
Műszakvezető
Tejtermékgyártó
Csomagoló
Tejipari gépkezelő
Laboráns
Targoncavezető
Minőségellenőr
Lakatos

Budapest:
-

Kacsóta:
Laboráns
SAP adminisztrátor
Tejtermékgyártó
Csomagoló

Barcs:
-

Amennyiben most nincs számodra megfelelő állásajánlatunk, de szívesen jelentkeznél adatbázisunkba, küldd el fényképes önéletrajzodat a  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre!

 

Vásárolna nálunk?

Nagykereskedőknek, üzletláncoknak: +36 1 239 0892