Burger & Mash: Hajdú Burger grillsajt édesburgonya pürével és zöldborsóval.

Hozzávalók

Hozzávalók 2 adaghoz:
400 g édesburgonya
1 csomag Hajdú Burger grillsajt
1 csomag fagyasztott zöldborsó
1 csomag steak fűszerkeverék

Elkészítés

1. Az édesburgonyát meghámozzuk, majd megfőzzük és pürét készítünk belőle.

2. Az általunk befűszerezett Hajdú Burger grillsajtot olajjal megkent grillrácson 3 percen keresztül sütjük egyszer megforgatva, vagy grillserpenyőben pár csepp olajon 3-5 percen keresztül, míg aranybarna nem lesz mindkét oldala.

3. A fagyasztott zöldborsót forrásban lévő sós vízbe öntjük és 8-10 perc alatt puhára főzzük.

4. A Hajdú Burger grillsajtot az édesburgonya pürére helyezve tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu