Grillezett körtés, Sajtkockás szendvics lilahagymával és rozmaringgal

Hozzávalók

Hozzávalók 2 adaghoz:
2 Oregánós Hajdú Gourmet Sajtkocka
1 körte
1 evőkanál méz
1/2 lilahagyma
1 teáskanál cukor
Olívaolaj
1 szezámmagos zsemle
Néhány levél spenót
Friss rozmaring

Elkészítés

1. A vékonyra szeletelt körtéket kend meg enyhén mézzel (ezt legkönnyebben ecsettel tudod megtenni).
2. A lilahagymát is szeleteld fel.
3. Melegítsd elő a serpenyőt, majd előbb a körtéket, aztán pár perc után, kevés olaj és cukor hozzáadásával a lilahagymát is karamellizáld meg.
4. Végül a félbevágott zsemlék belső oldalát is pirítsd aranybarnára.
5. Kend meg őket a Sajtkockákkal, és helyezz rájuk néhány spenótlevelet, végül a körtét és lilahagymát is.
6. Szórd meg őket friss rozmaringgal.
7. Jó étvágyat!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu