Grillsajt zöldséges kuszkusszal

Hozzávalók

Hozzávalók 3 adaghoz:
2 doboz natúr Hajdú Serpenyős & Grillsajt
150 g izraeli kuszkusz (pitim)
9 db koktélparadicsom
1 db cukkini
50 g csíra (pl. napraforgómag csíra)
1 lime leve
1 teáskanál zöld pesztó
Olívaolaj
Néhány levél friss bazsalikom

Elkészítés

1. Tedd a kuszkuszt egy lábasba és öntsd fel kétszeres mennyiségű forró vízzel. Most jöhet a sózás, a borsozás, és a kihagyhatatlan lime frissen facsart leve. Mehet bele egy pár csepp olívaolaj is, ezután pedig fedd le és hagyd állni.

2. Szeleteld, vagy kockázd fel a cukkinit és pirítsd meg egy serpenyőben egy kevés olívaolajon. Ne feledd, sózni csak a végén szabad, ha már megpirult!

3. A koktélparadicsomokat vágd félbe, vagy negyedeld fel.

3. A kuszkuszt keverd össze a paradicsommal és a cukkinivel.

4. Vágd vékonyabb szeletekre a grillsajtokat, majd süsd egy forró grillserpenyőben, vagy grillrácson 3-5 percen keresztül, egyszer megforgatva a szeleteket.

5. A kész sajtokat helyez a zöldséges kuszkusz tetejére, majd szórd meg friss bazsalikommal, csírával, illetve löttyints rá egy kevéske zöld pesztót is.

6. Jó étvágyat!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu