Mézes-mustáros grillsajtos szendvics, grillezett zöldségekkel

Hozzávalók

Hozzávalók 2 adaghoz:
2 doboz Mézes-mustáros Hajdú grillsajt
2 db sokmagos vekni, bagett, vagy ciabatta
1 db sárgarépa
1 db cukkini
1 zacskó jégsaláta
1-2 db sárga, illetve piros kaliforniai paprika

Bors
1 gerezd fokhagyma
1 kis doboz tejföl
Olívaolaj

A körethez:
3-4 fej burgonya

Bors
Rozmaring

Elkészítés

1. A sárgarépát, a cukkinit és a paprikákat tisztítsd meg, majd szeletelt fel őket.

2. Egy olívaolajjal kikent serpenyőben pirítsd meg a zöldségeket, majd fűszerezd őket.

3. Ugyanebben a serpenyőben pár perc alatt pirítsd aranybarnára a félbevágott grillsajtok mindkét oldalát.

4. Egy kisebb tálban keverd össze a tejfölt az összenyomott fokhagymával.

5. Vágd félbe a péksütiket, kend meg őket a fokhagymás tejföllel, majd pakold meg őket a grillezett zöldségekkel, a friss jégsalival, illetve a mézes-mustáros grillsajtokkal.

6. Tálald olajban, vagy sütőben sült krumpligerezdekkel, amiket fűszerezzel sóval, borssal, illetve rozmaringgal.

7. Jó étvágyat!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu