Labnita Mac&Cheese

Hozzávalók

Hozzávalók 6-8 adaghoz:

500 g száraz szarvacska makaróni tészta
400 g cheddar sajt
600 g Hajdú Libanoni Labnita
200 g bacon
1 fej vöröshagyma

Bors
Szerecsendió

Elkészítés

1. A tésztát megfőzzük, majd lecsepegtetjük.

2. Serpenyőben a bacont és a hagymát megpirítjuk.

3. Hozzáadjuk a Labnitát és a cheddar sajt felét, összeolvasztjuk, sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.

3. A szószt a tésztával alaposan összekeverjük.

4. Zsiradékkal kikent tepsibe tesszük és megszórjuk reszelt cheddar sajttal.

5. 200 °C fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen meg nem pirul rajta.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu