Vega saslik Currys sáfrányos grillsajttal

Hozzávalók

Hozzávalók 4 főre:
3 doboz Currys sáfrányos Hajdú Grillsajt
3-4 darab kaliforniai paprika
1-2 fej lilahagyma
Pár csepp citromlé
Olívaolaj
Chilipaprika pelyhek
Kakukkfű
Nyársak

Elkészítés

1. Kockázd fel azonos méretűre a grillsajtokat, a paprikákat és a lilahagymát, majd tűzdel fel őket egyenlő mennyiségben a nyársakra.

2. Löttyints pár csepp citromlevet az olívaolajba, majd locsold meg vele a nyársakat.

3. Grillrácson, vagy serpenyőben pár perc alatt süsd aranybarnára a nyársak minden oldalát.

4. Ha maradt még, akkor locsold le a citromleves olívaolajjal, majd szórd meg kakukkfűvel és chilipaprika pelyhekkel őket.

5. Jó étvágyat!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu