Hajdú sajt termékeink

Támogatás

BAR’21

A Brexit Alkalmazkodási Tartalék keretéből a Külgazdasági és Külügyminisztérium, mint Támogató által meghirdetett „Magyar vállalkozások pályázati támogatása az Európai Bizottság Brexit kárenyhítő forrásának keretéből” című BAR-2021 kódszámú felhívás alapján a Kőröstej Kft. sikerrel pályázott és nyert el támogatást.

A vállalat által forgalmazott Hajdú márka több Közel-Keleti országban is az ismert sajtmárkák közé tartozik. A márka széles körű megismertetése, valamint a már meglévő piacokon a márka- és termékismertség növelése érdekében valósul meg átfogó kommunikációs és marketing kampány, melynek eredményeként a régióban jelentősen nő a Hajdú sajtokat kínáló árushelyek száma, valamint a fogyasztók jóval szélesebb Hajdú sajt kínálatból választhatnak az élelmiszerüzletekben.

A kedvezményezett neve: Kőröstej Kft.
A fejlesztés tárgya, célja: KÖZEL-KELETI SAJTEXPORT FEJLESZTÉSÉRE IRÁNYULÓ AKTIVITÁSOK TÁMOGATÁSA
A szerződött támogatás összege: 432,21 millió forint
A projekt zárásának időpontja: 2024.03.31.

Támogatás

BAR’22

A Brexit Alkalmazkodási Tartalék keretéből a Külgazdasági és Külügyminisztérium, mint Támogató által meghirdetett „Magyar vállalkozások pályázati támogatása az Európai Bizottság Brexit kárenyhítő forrásának keretéből” című BAR-2022 kódszámú felhívás alapján a Kőröstej Kft. sikerrel pályázott és nyert el támogatást.

A projekt célja a Kőröstej Kft. által gyártott tejtermékek elérhetőségének és értékesítésének támogatása a célpiacokon, illetve a termelési hatékonyságot és gyártási kapacitást növelő beruházások végrehajtása a kacsótai és barcsi üzemekben.

A kedvezményezett neve: Kőröstej Kft.
A fejlesztés tárgya, célja: A KÖZEL-KELETI PIAC KISZOLGÁLÁSÁT TÁMOGATÓ FEJLESZTÉSEK
A szerződött támogatás összege: 1 109,68 millió forint
A projekt zárásának időpontja: 2024.03.31.

Támogatás