Hajdú Kashkawan - pirospaprikás
Hajdú Kashkawan - pirospaprikás

Hajdú Kashkawan - pirospaprikás

A Hajdúböszörményben gyártott Hajdú kashkaval sajt az egyik legismertebb magyar élelmiszer, amelyet az elmúlt három évben több ezer tonnás mennyiségben szállítottak világszerte, huszonkét országba, harminc partner részére. A pirospaprikás Hajdú Kashkawan sokoldalúsága révén remekül illik mediterrán ihletésű fogásokba, grillezett szendvicsekbe, omlettekbe és salátákba, egyedi ízzel gazdagítva azokat.

200 g

Kapcsolódó receptek

Füstölt grill mozzarellás, parmezános, baconos csirke

Füstölt grill mozzarellás, parmezános, baconos csirke

Nagyon szaftos, nagyon sajtos - egy jó kis csirkemellnek ilyennek kell lennie!

Baconbe tekert spárga édesburgonya pürével

Baconbe tekert spárga édesburgonya pürével

Itt a spárgaszezon! Azt pedig nem is kell említenünk, hogy gyakorlatilag egész évben grillsajt szezon van.

Mártogatós mix Hajdú tejszínes krémmel

Mártogatós mix Hajdú tejszínes krémmel

Baráti összejövetelek, vagy esti filmezések elengedhetetlen kelléke a mártogatós. Ugye nálatok is?