A Hajdú mascarpone tégelyes termékcsaládunk egyik legsokoldalúbb tagja. Segítségével számos torta és sütemény készíthető, valamint az ezekhez szükséges krémek is könnyedén kikeverhetők. Tippünk: kevés tejjel higítva, habverővel pillanatok alatt hihetetvlenül habor, friss krémmé alakítható.
250 g
1. A tésztához valókat összegyúrjuk és két cipóra osztjuk, (lágy tészta) és fél órára hűtőbe tesszük. 2. Közben a cukros tejben megfőzzük a vanília pudingot, és időnként megkeverve hűlni hagyjuk....
Elolvasom a receptetElkészítési idő: max. 30 perc A kockázott bacont lepirítjuk, közben zsírját leszedjük. (Harmadát tegyük el a tálaláshoz!) Ha lepirult, rádobjuk a felolvasztott parajt, majd belenyomjuk a fokhagymá...
Elolvasom a receptetKlasszikus amerikai sajtos makaróni recept egy kis Hajdú Labnita csavarral. ;)
Elolvasom a receptet