Hagyd, hogy ez a krémes és zöldséges ragu bearanyozza a napodat!
Hozzávalók 3 adaghoz:
3 db. Tejszínes Hajdú Gourmet Sajtkocka
1 nagyobb sárgarépa
1 közepes méretű burgonya
1 közepes méretű vöröshagyma
140 g. fagyasztott borsó
115 g. frankfurti virsli
2 zöldségleves-kocka, vagy zselés levesalap
1 liter víz
1 csomag zellerszár
Só, bors
Morzsolt petrezselyem a díszítéshez
180 ml. 20%-os főzőtejszín
1. Keverj el 1 liter forrásban lévő vízben 2 kockányi zöldségleves-kockát, vagy zselés levesalapot, majd főzd meg benne a rövidre vágott zellerszárakat.
2. Ha megpuhult, akkor turmixold le az egészet, majd add hozzá a Sajtkockákat, illetve a főzőtejszínt, és rakd vissza főni alacsony hőfokon.
3. Add hozzá a kockákra vágott sárgarépát, burgonyát és hagymát, majd főzd még 10 percig.
4. Add hozzá a borsót és a kockázott virslit, majd főzd még körülbelül 5 percig.
5. Díszítsd morzsolt petrezselyemmel.
6. Jó étvágyat!
Ilyen quichet még biztos nem ettél, ugyanis ebben a receptben muffinformákat fogsz használni és krémes Hajdú Sajtkockát!