A Hajdú mascarpone tégelyes termékcsaládunk egyik legsokoldalúbb tagja. Segítségével számos torta és sütemény készíthető, valamint az ezekhez szükséges krémek is könnyedén kikeverhetők. Tippünk: kevés tejjel higítva, habverővel pillanatok alatt hihetetvlenül habor, friss krémmé alakítható.
250 g
Elkészítési idő: max. 30 perc A kockázott bacont lepirítjuk, közben zsírját leszedjük. (Harmadát tegyük el a tálaláshoz!) Ha lepirult, rádobjuk a felolvasztott parajt, majd belenyomjuk a fokhagymá...
Elolvasom a receptetKlasszikus amerikai sajtos makaróni recept egy kis Hajdú Labnita csavarral. ;)
Elolvasom a receptetA Hajdú Libanoni Labnita csodát művel a klasszikus sajtos pogácsa tésztájával! Ez a könnyű, finom harapnivaló garantálta...
Elolvasom a receptet