Hajdú Vajkrém - Natúr ízesítésben
Hajdú Vajkrém - Natúr ízesítésben

Hajdú Vajkrém - Natúr ízesítésben

A Hajdú natúr vajkrém a reggeliző asztal koronázatlan királya. Enyhe, lágy és krémes íze a család összes tagjának az ízlését kielégíti, további előnye, hogy igény esetén szabadon fűszerezhető. A vajkrém a pirítóson és a szendvicseken túl számos étel elkészítéséhez is felhasználható, így egy rendkívül sokoldalú termékről van szó.

200 g

Kapcsolódó receptek

Fincsi krémsajtos baguette

Fincsi krémsajtos baguette

Nem tudod eldönteni, mit reggelizz? Segítünk!

Gombakrémleves Tejszínes Krémsajtból és üvegcse dekorálás

Gombakrémleves Tejszínes Krémsajtból és üvegcse dekorálás

Ugye te is legalább annyira imádod a gombát, mint én? Főleg ősszel esik jól, mert ilyenkor a legízletesebb és legfrisseb...

Sütőtökös cupcake Tejszínes Krémsajtból

Sütőtökös cupcake Tejszínes Krémsajtból

Az ősz ízei egyetlen falatban – ezek a sütőtökös fűszeres muffinok lágy krémsajtos krémmel a szezon minden varázsát magu...