Reggelire egy Bruschettánál csak két Bruschetta lehet jobb!
Hozzávalók 2 adaghoz:
1 doboz Chili-Lime fűszerezésű Hajdú grillsajt
2 szelet kenyér
4 szem koktélparadicsom
1 gerezd fokhagyma
Pár csepp olívaolaj
Egy csipet só
Rukkola
1-2 friss bazsalikom levél (opcionális)
1. Egy grillserpenyőben piríts meg két szelet kenyeret egy kevés olívaolajon, majd dörzsöld be fokhagymával.
2. A Chili-Lime fűszerezésű Hajdú grillsajtot vágd ketté és harmadold fel, hogy 6 egyforma szeletet kapj.
3. Süsd egy kevés olívaolajon 3-5 percig egyszer megforgatva a szeleteket, majd helyezd a pirított kenyér szeletek tetejére.
4. Vágd félbe, vagy karikázd fel a koktélparadicsomokat és helyezd őket a grillsajt szeletek tetejére. Tegyél rá néhűány friss bazsalikomlevelet, illetve rukkolát, és máris kész az isteni grillsajtos bruschetta!
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este?