Szokatlan párosítás, de a Hajdú mindig keresi az extrém íz-élményeket: légy te is részese az utazásnak! A mézes-mustáros ízvilágot általában nem salátákkal kapcsolják össze, de a Hajdú kíváncsi séfjei kifejlesztettek egy különleges receptet, ami Neked is biztosan be fog jönni!
Hozzávalók 2 adaghoz:
1 db. Mézes-mustáros Hajdú grillsajt
4-5 db. koktélparadicsom
1 db. avokádó
2 tk. citromlé
1 csomag rukkola
2 db. lila hagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 tk. fehérborecet
2 ek. olívaolaj
1. Mosd meg a paradicsomokat, majd vagdosd félbe őket.
2. Varázsold ki az avokádót a héjából, majd vagdosd tetszés szerinti szeletekre - minél kisebbekre vágod, annál jobb lesz a saláta állaga! A megfelelő méretre módosítás után önts a szeletekre egy kis citromlevet, hogy megőrizzék üde zöld színüket.
3. A grillsajtot vágd vékonyabb szeletekre, majd grillezd meg őket - akár faszénen, akár serpenyőben.
4. Szeleteld fel a lila hagymákat is.
5. Jöhet a tálalás! Forgasd össze a már elkészült hozzávalókat a megmosott rukkolával, fehérborecettel és olívaolajjal, majd ízlés szerint sózd, borsozd.
6. Jó étvágyat!
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este? Mutatunk eg...
Elolvasom a receptet